Mesto istorije, jedinstvenog ambijeta i ugodjaja.

BETONSKI BROD

SEMINARI I PROSLAVE

Ukoliko želite da svojoj proslavi rodjendana, venčanja ili korporativnog dogadjaja date pečat jedinstvenog istorijskog ambijenta i atmosfere, sa bogatom gastro ponudom i zvucima renomiranih muzičkih umetnika, naš Brod će vam sigurno to i omogućiti.

Dobro nam došli i sa zadovoljstom ćemo izaći u susret vašim željama i potrebama.


Paluba

  • Paluba,

    Na palubi, sa koje se pruža jedinstveni pogled na spomenik Pobednika na Kalemegdanu, ušće Save i Dunav i Beograd na vodi, nalazi se takodje 120 mesta rasporedjenih u tri celine, sa mogućnošću organizovanja dogadjaja za manji broj gostiju, odvojenih u poseban prostor.


Potbalublje

  • Potbalublje

    U prostoru potpalublja, koja odiše duhom tradicionalne pivnice, nalazi se 120 sedećih mesta rasporedjenih u osam separea i više stolova sa visokim sedenjem. Na centralnom delu je veliki sto koiji se može koristiti za predavanja, prezentacije i timbildinge. Ceo prostor je opremljen potrebnom multimedijalnom opremom.

Kulturni
Centar

  • Kulturni Centar

    U slučaju potrebe za održavanjem prezentacije ili predavanja u posebnom izolovanom prostoru, van restoranskog dela, nudimo vam prostor našeg Kulturnog centra koji se nalazi u srednjem nivou broda u okviru koga je i naša muzejska postavka o istoriji broda. Prostor je opremljen potrebnom multimedijalnom opremom.